Vedette

puckVedette aka Puck de la Maison des Femmes, is geboren op 6 maart 2012 als driekleur teefje. Ze is een heerlijke vrolijke en enthousiaste hond en houdt enorm van aandacht. Knuffelen en kussen is iets wat ze echt heel graag doet. Het liefst ligt ze bij me op de bank of is ze aan het voetballen in de tuin. Haar naam hebben we achteraf goed uitgekozen, passend bij haar voetbal talent! Naast haar voetbal talent, vindt ze trucjes oefenen ook super leuk. Ondertussen kan ze er al heel erg veel! Een Grand Basset kan dus heel wat leren, zolang ze het leuk vinden om te doen! Wandelingen vindt ze ook heerlijk om te maken en een vieze waterplas onderweg zal ze niet snel overslaan.
We hebben met Vedette een aantal cursussen en shows gelopen en dit vond ze allemaal leuk. Uiteraard, zoals een echte basset betaamd, wist ze op de enige gehoorzaamheidscursus waar een examen aan vast zat te zakken!

Vedette is ook dolblij met haar nieuwe ‘zusje’. Ze spelen wat af en dat is een genot om naar te kijken!

Helaas zijn onze plannen om met Vedette te fokken geannuleerd door epilepsie in haar familie. We willen een zo veilig mogelijk  nestje kunnen fokken en willen niet het risico lopen om epilepsie door te geven aan haar puppen.

Vedette