Lutèce

LuteceLutèce du Greffier du Roi is geboren op 19 november 2013 als driekleur teefje. Ze is een vrolijk hondje en net als Vedette ook dol op aandacht en knuffelen. Zij is een rustig, lieflijk en beheerst hondje. Met de losloop wandelingen is ze erg gefocust op Vedette en rent ze haar achterna of daagt ze haar uit te spelen. Ook met Lutèce hebben we een aantal cursussen gevolgd, maar we merkten dat ze dat toch niet heel boeiend vond. Deze dame houdt meer van lekker rennen op wandelingen, op uitstapjes naar bijvoorbeeld de dierentuin en vogeltjes kijken. Ze is in een paar maanden tijd erg opgebloeid rond haar 2e verjaardag en is veel vrolijker, speelser en opener geworden dan ze was. Het is echt een heerlijke dame.

 

Voor het fokken is HD onderzoek is sinds de zomer 2014 verplicht gesteld en Lutèce haar heupen zijn met een jaar en een week oud geröntgend.

Uitslag: HD A

Na haar nest van 6 puppen op 29 maart 2017, is ze ook weer erg opgebloeid! Het deed haar duidelijk goed en ze vindt het ook heel gezellig dat er een dochter is blijven wonen.