Over ons

Ik ben Jolijn en ik woon samen met Eelco en onze 3 dochters in Garderen. In april 2012 kregen wij onze eerste Grand Basset Griffon Vendéen genaamd Vedette aka Puck de la Maison des Femmes. Wij kregen haar mee al met de gedachte om met haar een nestje te fokken vanuit haar fokker.

Na overleg met haar fokker Suzanne Kok van de kennel de la Maison des Femmes, hebben we besloten zelf een kennel te starten. We zouden het namelijk wel heel leuk vinden om de pups in ons eigen huis groot te zien worden. Sinds januari 2014 hebben we ons huishouden uitgebreidt met Lutèce du Greffier du Roi.

Maart 2017 werd ons eerste nestje met Lutèce een feit en werden en 6 prachtige puppen op de wereld gezet. Daarvan is Louve de l’étoile haute bij ons blijven wonen!

We zijn als fokker aangesloten bij de Griffon Vendéen Rasvereniging Nederland.

schotvastheidsplaatje.largeDit is een rasvereniging die ook veel leuke activiteiten organiseren, zoals wandelingen en jachtactiviteiten. We hebben dan ook met Vedette een schottest gedaan om te kijken of ze schotvast is en dus geschikt om mee te kunnen jagen. Deze test heeft ze gehaald en ze kan officieel als werkende jachthond ingezet worden.